3 gode råd til deg som skal kjøpe drømmehytta – SkandiaEnergi
 • Billig spotpris strøm

  3 gode råd og et godt tips til deg som skal kjøpe drømmehytta

  Svært mange har vært på jakt etter hytte det siste året. De har vært på jakt etter et fristed for familien, og det har vært stor rift om både sommerhytter og vinterhytter. Om du er en av de som ønsker å realisere hyttedrømmen, så har vi samlet 3 gode råd og et svært godt tips til deg.

  Hva er driftsutgiftene på hytta?

  De fleste regner nøye på hvordan de skal finansiere kjøpesummen når de realiserer hyttedrømmen, men ofte glemmer man å se på hva hytta koster i driftsutgifter i måneden.

  Derfor er det viktig å se på hva utgifter til strøm, forsikringer, kommunale avgifter osv vil utgjøre. En stor hytte har et større energibehov. Et badebasseng kan være et strømsluk. Det samme kan et boblebad være, om ikke i samme grad. Er hytta gammel og dårlig isolert vil den ha et stort varmetap. Nyere hytter derimot har mindre energibehov. Spør gjerne hvilke strømkostnader tidligere eier har hatt. I tillegg er det ofte utgifter til brøyting og kanskje en avgift til en velforening. Uansett er det fint å vite litt om hvilke faste kostnader du kan vente deg.

  Har du regnet på vedlikeholdsutgiftene?

  Har du hytte, så har du også vedlikehold. Det skal males eller beises og ofte er det noe som må byttes eller utbedres. Er det en ny hytte er nok utgiftene forholdsvis små, men er det en hytte av eldre dato må du nok regne med at beløpet øker. Noe vedlikehold kan bidra til å redusere de månedlige utgiftene. Kanskje kan du dra nytte av våre beste strømsparetips.

  Være bevisst på hva slags hytte du ønsker.

  Det er ofte lett å la seg rive med når man ser etter drømmehytta. Derfor kan det være lurt å ha gjort seg opp en mening om hva slags hytte man er på jakt etter. Hvor langt skal det være hjemmefra? Dersom reiseveien er for lang, så vil du kanskje ikke bruke hytta så mye som du tenker. Skal det være vinterhytte, sommerhytte eller helårshytte? Hva med aktiviteter? Kan hytta benyttes hele året? Skal det være nær et skisenter? Det er mange valg man må ta og det er smart å ha tenkt gjennom dette før man starter jakten på drømmehytta.

  Et svært godt tips – bestill Hyttestrøm fra SkandiaEnergi.

  Vårt beste tips til å redusere de månedlige utgiftene til hytta er å benytte seg av vår helt nye strømavtale – Hyttestrøm, som er spesialavtale for deg som har Fritidsbolig. Avtalen har ingen månedlige fastbeløp. Du betaler Innkjøpspris – samme pris som oss.

  Jeg vil ha gratis strømavtale