Billig og fornybar strøm, hver dag, uansett

Ingen lokketilbud. Bare lave priser.

Det norske strømmarkedet i dag oppleves som forvirrende og uoversiktlig for veldig mange. Det finnes et utall ulike avtaletyper og leverandører, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge.

– Har jeg blitt lurt med et lokketilbud hos min nye leverandør? – Har jeg en gammel og dyr avtale hos min lokale leverandør? Dette er spørsmål vi opplever at mange stiller seg.

Vi i SkandiaEnergi synes ikke strøm skal være så vanskelig. Strøm skal være billig. Derfor får du strøm til innkjøpspris hos oss. Det er historisk sett den billigste avtaleformen og avtalen som anbefales av uavhengige forbrukerrådgivere. Med innkjøpspris betaler du det samme for strømmen som vi kjøper den inn for. Vi har altså ingen lokketilbud, bare lave priser.

Fornybar energi-garanti inkludert – uten ekstra kostnad!

Sammen med deg som er kunde hos oss, vil vi bidra til å ta ansvar for samfunnet vårt gjennom bærekraftige energiløsninger.

Derfor gir vi alle kunder 100% fornybar energi-garanti, uten at dette koster deg som kunde noe ekstra. Det betyr at vi kjøper såkalte opprinnelsesgarantier fra vannkraft og sol, som sikrer at det blir produsert like mye fornybar energi som du forbruker.

Som strømkunde hos oss, reduserer du dermed ditt CO2-avtrykk med mellom 5 og 10 tonn i året.

Hos andre strømleverandører er denne garantien en tjeneste du må betale ekstra for, vanligvis mer enn 500 kroner i året.

Men hos oss får du altså denne garantien inkludert! Det er ett av våre bidrag for å ta ansvar i det grønne skiftet.

Vårt kundeløfte!

Enkelt og greit – vi skal gi deg billig og fornybar strøm, hver dag, uansett! 🙂

Spor fra din side.