Brukerbetingelser for SkandiaEnergi – SkandiaEnergi
 • Brukerbetingelser for SkandiaEnergi

  Generelle vilkår

  Vennligst les gjennom våre generelle vilkår for handel hos SkandiaEnergi. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

  SkandiaEnergi AS kan ikke inngå avtaler med mindreårige uten foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.

  Betaling

  Betalingsmetode er Faktura.

  Vi sender ikke varer i oppkrav.

  Tilbud

  Tilbud gjelder så langt lageret rekker.

  Frakt

  Små pakker sendes normalt som brevpakke, mens større pakker sendes som Servicepakke med Posten Norge AS.

  Leveransevilkår

  SkandiaEnergi har forsendelser til hele Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt, men ligger vanligvis mellom 1 og 4 virkedager etter registrert innbetaling. Vi tar forbehold om lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner.

  Brevpakker leveres normalt sett i din postkasse. Men i noen tilfeller, for eksempel hvis postkassen din er full, må du hente pakken på postkontor. Da vil du få henteseddel i postkassen.

  Servicepakker leveres til ditt postkontor. Posten sender hentemelding på e-post, du vil i tillegg få hentemelding på SMS dersom du har valgt dette i din profil. Alle forsendelser med Servicepakke kan spores på «Min side» under «Mine ordre» når produktene er sendt fra oss.

  Som kunde plikter du å følge med på status på din forsendelse. SkandiaEnergi er ikke ansvarlig for utlevering av melding om ankommet pakke. Posten returner etter sitt system uavhentede pakker etter 14 dager.

  Dersom du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, ikke henter varene eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert til oss for din regning. Du vil i slike tilfeller i tillegg bli belastet et gebyr på kr. 200,- fra det innbetalte beløp i tillegg til returfrakt etter Postens satser. Opprinnelig frakt krediteres ikke. Eventuelt restbeløp blir kreditert automatisk til den konto som er registrert i «min profil».

  Dersom du ber Posten om å returnere varen, samt at du på forhånd melder fra til oss om at du benytter deg av angreretten innen fristen, skal du bare betale for returkostnaden.

  Skadde sendinger

  Dersom du mottar en skadd sending, plikter du som kunde å forholde deg til våre rutiner som gjelder ved mottak av en skadd sending. Logg inn på www.SkandiaEnergi og registrer en sak i kategorien «Skade på leveransen» under «Kundeservice» på «Min side». Da vil du få svar fra en av våre saksbehandlere som vil hjelpe deg videre. Varer som er skadet etter sending med Posten må fremvises på postkontor og skademelding må fylles ut.

  Vareinformasjon

  SkandiaEnergi gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte produktopplysninger. SkandiaEnergi tar allikevel forbehold om feilaktig produktbeskrivelse. SkandiaEnergi tar også forbehold om at det av ulike årsaker kan bli tomt på lager.

  Copyright

  Innhold på SkandiaEnergi.no er SkandiaEnergi AS sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra SkandiaEnergi AS.