Din grønne solstrøm

Solstrøm er en fremtidsrettet og miljøvennlig energiform. Gjennom egen produksjon, uten inngripen i uberørt natur, reduserer du ditt CO2-avtrykk betydelig. Du får ren, grønn strøm i mange år fremover.

Vi må satse på fremtidens energi. Et fornybart og bærekraftig samfunn, der vi kan leve moderne liv uten store klimagassutslipp, er innenfor rekkevidde. SkandiaEnergi og Skandia Smarthus er pådrivere for å foreta de kursendringer som er nødvendige for å sikre en posisjon i en grønn fremtid.

Sol og vind er i ferd med å utkonkurrere fossil energi på pris. Det som har vært fornybarenergiens akilleshæl, nemlig spørsmålet om hva man gjør når solen ikke skinner, og vinden ikke blåser, ser ut til å kunne løses. Flere selskaper har allerede lansert batteriløsninger som i stor grad kan frigjøre husholdninger fra sentralnettet og levere forutsigbar, lagret strøm, også etter at solen har gått ned. Moderne elbiler utgjør også en betydelig lagringsmulighet, med kraftfulle batteripakker som kan lades opp mens solen står på, og fôre strøm inn igjen i nettet når det er behov for det.

Fornybar energi er fremtiden
Sammen med Skandia Smarthus har vi i SkandiaEnergi tro på fornybare næringer og energiutvikling, slik at vi forbereder oss på det store skiftet i verdens energiforbruk som utvilsomt er i ferd med å skje.

Vi vil ha deg med på reisen.

Sjekk mulighetene for solstrøm der du bor!