Få full kontroll på strømforbruket med MinSide – SkandiaEnergi
 • Strømsparebilde

  Få full kontroll på strømforbruket med MinSide

  MinSide gir deg full oversikt og mer kunnskap om strømforbruket ditt en du skulle tro.

  Hvor mye bruker du i strøm hver dag? Hvordan påvirker været strømforbruket ditt? Hva skjer om du passer på å skru av lyset når du forlater rommet? Dette og mye mer kan du lese ut av grafene på MinSide.

   

  Enkle grep kan senke din strømregning

  – Det kan være vanskelig for mange å forstå strømforbruket sitt. De fleste forholder seg til fakturaen og det som står der. MinSide er et verktøy som gir deg full oversikt og mer kunnskap. Det er lettere å gjøre gode energitiltak når for eksempel du vet hvordan strømforbruket ditt utvikler seg i forhold til temperaturen ute, eller hvordan utviklingen er om du skrur av lyset når du forlater rommet.

   

  Lavere innetemperatur gir lavere strømregning

  Spesielt når det gjelder oppvarming kan det være penger å spare dersom man gjør tiltak. Oppvarming står som regel for mer enn halvparten av strømforbruket i en vanlig norsk bolig. Det enkleste tiltaket, er å senke temperaturen. For hver grad man reduserer innetemperaturen med, reduseres oppvarmingskostnadene dine med fem prosent.

  Da ser man tydelige utslag på forbrukskurven dersom man er nøye på inne-temperaturen, og kanskje til og med har mulighet for å styre oppvarmingen iløpet av dagen. I en mer normal hverdag vil det for eksempel bety mye dersom man kan senke innetemperaturen når man likevel er på skole og jobb.

   

  På MinSide får du bl.a. oversikt over

  • Forbruk. Her kan du se hvor mye strøm du til enhver tid bruker.
  • Sammenligne forbruket måned til måned. Det er enkelt å sammenligne forbruket måned for måned.
  • Sammenligne strømforbruket med utetemperaturen.
  • Fakturaer. Full oversikt over dine fakturaer

  Logg deg inn på MinSide nå!