Hva er en plusskunde? – SkandiaEnergi
 • Hva er en plusskunde?

  Plusskunder har et anlegg som produserer strøm på boligen sin, oftest solcelleanlegg. I enkelte perioder produserer anlegget mer strøm enn kunden klarer å forbruke selv. Dermed kan de selge strøm tilbake på nettet.

  En plusskunde er altså en kunde som i enkelte timer produserer mer strøm enn de klarer å bruke selv. Overskuddsstrømmen mates inn i nettet igjen.


  Få betalt for strømmen du ikke bruker
  Vi i SkandiaEnergi ønsker å tilrettelegge og stimulere til nye, bærekraftige energiløsninger. Derfor betaler vi deg hele 1 krone per kWh for strømmen du produserer, men ikke klarer å bruke opp selv.

  Vi ordner alt det praktiske
  I tillegg ordner vi alt det praktiske for deg for å komme i gang med å bli plusskunde. Vi kontakter nettselskapet ditt og sørger for søknader. Du må selge og kjøpe strøm fra samme strømleverandør. Vi fikser alt for deg.

  Strøm til innkjøpspris
  Ingen klarer å produsere nok solstrøm til å dekke hele strømbehovet sitt. Strømmen du kjøper av oss får du til innkjøpspris med et rimelig påslag.

  Garantert fornybar energi
  I tillegg garanterer vi at denne strømmen også kommer fra fornybare energikilder. Vi kjøper nemlig opprinnelsesgarantier fra norsk vannkraft for ditt strømforbruk. På denne måten blir hele ditt strømforbruk ren, fornybar strøm – uansett om du produserer den selv, eller kjøper den av oss.

  Bestill plusskundeavtalen Solstrøm