Ledige stillinger

Bli med på laget vårt!

SkandiaEnergi har hatt en formidabel vekst siden oppstarten. Både lokalt og nasjonalt begynner vi å befeste posisjonen som en modig forkjemper for bærekraftige energiløsninger og lave strømpriser. For å styrke vår markedsposisjon og videre vekst, søker vi nå etter en flere sultne, entusiastiske medarbeidere. Sammen med deg skal vi skape gode kundeopplevelser, attraktive konsepter og styrke vår posisjon.

Digital salgsansvarlig / Digital selger

Arbeid med kundevekst gjennom digitale kanaler

Du vil bli en sentral ressurs i vår Salgsavdeling, og også arbeide nært mot vår Markedsavdeling, med hovedfokus på å utarbeide, gjennomføre og evaluere digitale salg- og markedskampanjer..

Les mer og søk på stillingen her

Innholdsansvarlig /Digital markedsfører

Brenner du for kommunikasjon med godt og relevant innhold? Vi søker Innholdsansvarlig/ Digital markedsfører!

Vi ser etter deg som vil bli med på laget for å bygge en ny merkevare og et nytt, moderne strømselskap.  Hos oss blir du en viktig ressurs, du får store og spennende oppgaver og mye ansvar!.

Les mer og søk på stillingen her

 

Om SkandiaEnergi

SkandiaEnergi er et norskeid strømselskap med hovedkontor i Kristiansand. Vi er en modig utfordrer i en strømbransje som er i rivende utvikling. Med fokus på gode kundekonsepter og smarte, bærekraftige energiløsninger, skal vi være en pådriver i det grønne skiftet.
Vårt mål er å bygge et fremtidsrettet strømselskap gjennom fokus på digitale prosesser, smart styring, egen solstrømproduksjon, lagring og forvaltning.
Vi har et ungt, entusiastisk arbeidsmiljø som holder til i lyse, moderne lokaler midt i sentrum.
SkandiaEnergi har blitt godt mottatt i markedet og vi ser frem mot videre vekst og utvikling.
Vi leverte i 2019 strøm til en verdi av 500 MNOK til våre kunder.