Ingen lokketilbud-bare lave priser

Ingen lokketilbud – Bare lave priser!

Våre priser skal alltid være blant de rimligste!

Vårt kundeløfte er priser som alltid er blant de billigste! SkandiaEnergi skal gi deg billig, grønn og fornybar strøm uten å ty til lokkepriser eller lokketilbud.

I strømbransjen florerer det av ulike strømavtaler med ulike priser. Dessverre er det slik at det også finnes leverandører som tyr til svært rimelige lokketilbud. Lokketilbud eller introduksjonspriser hvor man, som kunde, etter en viss tid flyttes over til andre, langt dyrere produkter.

I SkandiaEnergi ønsker vi ikke å bruke denne typen virkemidler for å få kunder. Prisen du får av oss skal være lav, og du skal være sikret at vi ikke øker den i løpet av kort tid. Dette kan vi garantere og derfor gir vi deg også en utvidet kontraktstid, hvor vi binder oss til strømavtalen i 9 måneder.

En renere klode – Verdens beste strømfordel!

SkandiaEnergi leverer kun 100% Grønn og Fornybar Strøm, slik at både du og vi bidrar til en renere klode! Vi kjøper opprinnelsesgarantier for all strøm vi leverer,uten noe tillegg i våre priser. Det sikrer at det blir produsert like mye fornybar energi som du forbruker. På denne måten bidrar du til en renere strømproduksjon og en renere klode for deg selv og samfunnet. Du kan lese mer om 100% Grønn og Fornybar strøm her

Spor fra din side.