strøm og nettleie på en regning SkandiaEnergi

Nettleie og strøm på én regning!

Fra 2 til 1 regning – nettleie og strøm på en regning!

SkandiaEnergi arbeider med å innføre nettleie og strøm på en regning til alle våre kunder. På den måten ønsker vi å forenkle hverdagen. Noen kunder får dette allerede i dag, mens noen kunder vil få utover høsten og vinteren. I dag mottar noen av våre kunder én regning på strømforbruk fra SkandiaEnergi og én regning på nettleie fra sin lokale netteier. Fremover jobber vi med å få dette samlet på samme regning.

På den nye regning vil det tydelig fremkomme hva som er strømforbruk og hva som er nettleie. Man skal fortsatt lese av strømmen til sin lokale netteier, men regning for nettleie vil sendes fra oss i SkandiaEnergi. Du kan alltid logge deg inn på «Min side» hvor du har full oversikt over dine regninger, både når det gjelder strømforbruk og nettleie.

Høyere regning

Merk deg at regningene nå vil bli omtrent dobbelt så høye som tidligere fordi regningen inneholder både strømforbruk og nettleie. Det vil fremdeles være netteier som setter prisen for nettleie. Du kan lese mer om strømregningen her.

Husk å lese av strømmåleren

Dersom du ikke har fått automatisk strømmåler så skal du fremdeles lese av manuelt og sende denne til din netteier, som i dag. Vi anbefaler at du leser av måleren jevnlig, gjerne en gang i måneden. Da er du sikret en nøyaktig strømregning, som er basert på ditt faktiske forbruk.

Avtalegiro

Dersom du benytter AvtaleGiro til å betale regninger fra SkandiaEnergi, må du forsikre deg om at den øvre beløpsgrensen tillater fakturering for både strømforbruk og nettleie. Dette kan du enkelt endre i nettbanken din.

Spor fra din side.