Om oss

Hos oss i SkandiaEnergi står du som kunde i sentrum! Alt vi arbeider med, fra A til Å, handler om å gi deg best mulig strømprodukter og kundeopplevelser!

For oss er strøm ganske enkelt – strøm er strøm! Pris er det viktigste  – din pris!

Vårt mål er å levere deg rimelig strøm – på enklest mulig måte! Hver kunde har egne ønsker og behov, vi vil derfor alltid være i tett kontakt med kundene våre for å møte de behov du som kunde og markedet etterspør.

Vi ønsker også å gi deg mer enn bare billig strøm – vi vil gjerne ta deg med inn i fremtidens smarte energiløsninger. Denne gir deg mulighet til spennende løsninger for boligen din. Din egen strømproduksjon av «ren strøm» gjennom solcelleanlegg i og på boligen din, og «smarte produkter» som styrer forbruket og strømproduksjonen din.

Alt dette, og mye mer, gir deg mulighet til å redusere strømutgiftene dine ytterligere. Samtidig som du også bidrar til en mer bærekraftig energifremtid for deg selv og kloden vår.

Vi lover å jobbe hardt for å senke strømutgiftene dine allerede i dag – og gi deg mulighet til å ta del i fremtidens energiløsninger!

Velkommen til oss!