Sommer, sol og lave strømpriser – SkandiaEnergi
 • Sommer, sol og lave strømpriser

  Denne våren har du kanskje opplevd som både vanskelig og utfordrende. Samtidig er det mange som synes det har vært fint med et lavere tempo og tid til ettertanke. Mange har denne våren testet nye ting, som for eksempel sove i hengekøye under åpen himmel. Andre forteller at de har vært mye mer ute i naturen enn de pleier, og noen mener de har opplevd våren nesten på nytt, på flere ulike måter.

  Samhold i sommervarmen
  Været har vært skiftende i ulike deler av landet. Mens noen nærmest har snødd ned, har andre hatt den mest solrike våren på lang tid. Uansett er det godt at sommeren nå ligger foran oss. Da skal vi kose oss med lyse, milde kvelder, syrinduft og makrellskyer. Vi må fortsatt ta vare på hverandre, og fortsette det viktige samholdet og dugnadsånden vi har blitt så gode på.

  Slipp bekymringer for strømprisene
  De fleste er nå i ferd med å komme tilbake til en mer normal hverdag og de gode nyhetene er at strømprisene har holdt seg lave i lang tid. Vi i SkandiaEnergi er glade for at vi kan holde strømutgiftene dine så lave som mulig. På grunn av mye snø i fjellet, ventes nå storstilt snøsmelting. Dette vil bidra til mye vann i de norske vannmagasinene. I tillegg har viktige faktorer for de hyggelige prisene vært redusert etterspørsel etter en mild vinter og redusert økonomisk aktivitet som følge av koronakrisen. Prisene utover sommeren ser derfor også ut til å forbli lave.

   

  Vi ønsker deg en riktig fin sommer – med mye sol, varme og fortsatt lave strømpriser! 🙂