Strømregningen består av både strøm og nettleie – SkandiaEnergi
 • Strøm og nettleie på samme faktura - SkandiaEnergi-Billigstrøm. Grønn strøm. Garantert!

  Strømregningen består av både strøm og nettleie.

  De fleste får strøm og nettleie på samme faktura.

  De fleste av SkandiaEnergis kunder får bare en faktura. Denne inkluderer både strøm og nettleie. Tidligere var det vanlig å få to regninger hver for seg – en for strøm og en for nettleie. Nå fakturerer SkandiaEnergi nettleien på vegne av netteieren, slik at du  får alt på en regning – enkelt for deg og bedre for miljøet!

  Beløpet du betaler blir fordelt mellom netteieren din og SkandiaEnergi. Det betyr at det fortsatt er din netteier som både fastsetter og får betalt for nettleien, mens du kjøper strømmen av oss i SkandiaEnergi. Du betaler altså det samme som tidligere, men får en strømregning istedenfor to.

  På strømregningen fordeler nettleie og strøm seg i hovedsak som dette:

  Strøm

  Denne delen går til SkandiaEnergi. Strøm kjøper du fra SkandiaEnergi. Den delen du betaler til oss bestemmes av hvor mye strøm du bruker og innkjøpsprisene på strøm.

   

   

  Nettleie

  Denne delen går til din netteier. Nettleien bestemmes av og betales videre til de som eier strømnettet der du bor, altså din netteier. Dette går blant annet til å dekke drift og vedlikehold av ledningsnettet i ditt område, samt offentlige avgifter.

   

   

  Slik er regningen fordelt

  I snitt fordeler strømregningene til våre kunder seg på denne måten:

  Brorparten av strømregningen er nettleie, som SkandiaEnergi fakturerer på vegne  av netteieren i ditt område.

   

   

  Les av strømmåleren og send måleravlesning månedlig