GRØNN STRØM

Bærekraftige energiløsninger for fremtiden!

Vi i SkandiaEnergi ønsker å legge til rette for en miljøvennlig strømproduksjon og bidra til en renere klode. Derfor garanterer vi at alle våre kunder får grønn strøm.

Som kunde hos oss får du 100% fornybar energi gjennom opprinnelsesgarantier.

Opprinnelsesgarantiene sikrer at det produseres like mye fornybar energi som du bruker og stimulerer til økt etterspørsel etter fornybare energikilder. Gjennom denne garantien reduserer du ditt CO2-avtrykk med mellom 5 og 10 tonn i året. (Kilde: Nasjonal varedeklarasjon NVE)

I samarbeid med vårt søsterselskap Skandia Smarthus, utvikler vi løsninger for fremtidens strømmarked. Vi tilbyr deg unike og smarte energiløsninger for solstrøm og energisparing. Vi tror at nye energiløsninger er avgjørende for en bærekraftig fremtid.

 

 

Solstrøm = Grønn strøm

Solstrøm er en fremtidsrettet og miljøvennlig energiform.
Gjennom egen produksjon, uten inngripen i uberørt natur, reduserer du ditt CO2-avtrykk betydelig.
Du får ren, grønn strøm i mange år fremover.

ren-strom

Grønn strøm

Hvert år tilfører solen oss 15.000 ganger så mye energi som kloden vår forbruker. Denne energien er helt fornybar og kan utnyttes til å produsere strøm.

bli-produsent

Bli produsent

Gjennom solstrømproduksjon på eget tak produserer du ren og billig energi i minst 25 år og du får betalt for strømmen du ikke bruker selv.

earth

Klima

Din boligs produksjon av solstrøm bidrar til redusert etterspørsel etter ikke-fornybare energikilder. Du blir en del av klimaløsningen!
År etter år!

Slik fungerer solstrømproduksjon